StoryEditorOCM
KalelargaODMOTAVA SE KLUPKO

Policija privela muškarca koji je prijetio Radeti dok je bio s djetetom. Riječ je o 43-godišnjem Zadraninu, evo kako je prošao

Piše Zadarski.hr
16. siječnja 2024. - 16:12

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela prijetnje na štetu 36-godišnjeg Daniela Radete, predsjednika gradskog odbora SDP-a u Zadru. 

- Naime, sumnja se kako je 43-godišnji hrvatski državljanin sredinom mjeseca studenog 2023. godine u Zadru, na predjelu Ravnica prišao oštećenom koji se nalazio u društvu malodobnog člana obitelji te mu uputio ozbiljne prijetnje, koje su kod njega izazvale strah i bojazan za vlastiti život i obitelj. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnje dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, poručili su iz PU zadarske. 

Podsjetimo kako je Radeti sredinom studenog, dok je s kćerkom boravio u parku na Ravnicama, prišlo više osoba koje su mu počele prijetiti zbog njegovog zahtjeva za uklanjanjem fašističkih obilježja na spomen-ploči branitelju Rajku Lozi i na muralu hrvatskom vojniku na Bulevaru.

27. travanj 2024 14:11