StoryEditorOCM
KalelargaLUDA NOĆ

Policija uz primjenu sile privela teško pijanu 38-godišnjakinju na Voštarnici: galamila je, oštetila jedan automobil te stolicom razbila izlog kafića!

Piše I.N.
16. travnja 2023. - 09:03

Zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, zadarska je policija noćas privela 38-godišnju državljanku Velike Britanije.

Nju su oko 2.20 sati zatekli u Ulici Stjepana Radića na Voštarnici ispred jednog ugostiteljskog objekta u vidno alkoholiziranom stanju. Žena nije bila suradljiva prema policiji, naprotiv, vikala je i galamila, bacala razne predmete kojima je oštetila jedan parkirani automobil, a kulminacija njenog divljanja je bilo kad je stolicom razbila izlog kafića.

Policajci su zbog toga morali prema njoj primijeniti sredstva prisile te su je priveli u obližnju postaju na triježnjenje. Koji je bio stupanj alkoholiziranosti kod 38-godišnjakinje, policija nije uspjela utvrditi jer žena nije bila u stanju napraviti alkotest.

Nakon triježnjenja i oporavka Britanka će biti prepraćena na Općinski sud uz prijavu za teži oblik narušavanja javnog reda i mira. 

01. svibanj 2024 01:34