StoryEditorOCM
KalelargaSVAĐALI SU SE

Policija sumnjiči muškarca (32) da je na Putu Petrića svojim autom namjerno udario djevojku (19)! Zadobila je teške ozljede. Znali su se i svađali

Piše Zadarski.hr
28. srpnja 2022. - 10:00

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, objavila je PU zadarska.

Sumnjiči ga se da je 25. srpnja u Zadru, na ulici Put Petrića oko 23,30 sati svojim vozilom namjerno udario 19-godišnjakinju, uslijed čega je zadobila teške tjelesne ozljede.

Djevojka i osumnjičeni muškarac poznaju se otprije i imali su neraščišćeni odnos. Prije samog incidenta verbalno su se prepirali te su jedan drugome oštetili automobil. Nakon toga je 32-godišnjak ušao u svoj auto i namjerno udario djevojku u predjelu bokova. Ona je nakon dva dana prijavila prijelom kosti u predjelu zdjelice. 

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog kaznenog djela teške tjelesna ozljeda je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

01. veljača 2023 19:10