StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠILI U PRITVORU

Policija uhitila ženu i tri muškarca koje se dovde u vezu sa smrću 22-godišnje djevojke u Murvici Donjoj

Piše IN
8. kolovoza 2021. - 09:04
Sibenik, 050321. Pirotehnicari policije uklonili su bombu pronadjenu na gradilistu POS zgrade na Biocima.Niksa Stipanicev/Cropix

Tri muškarca i jedna žena koje se dovode u vezu s okolnosima smrti 22-godišnje djevojke u Murvici Donjoj, uhićeni su i predani pritvorskom nadzorniku, potvrđeno nam je u nedjelju ujutro u PU zadarskoj.

- Nad njima je u tijeku kriminalistička istraga. Nakon što su u subotu privedeni u službene prostorije, gdje su proveli noć, sada su predani pritvorskom nadzorinku i daljnje odluke donijet će Županijsko državno odvjetništvo odnosno sudac istrage - kazali su u policiji.

Uhićeni se terete za kazneno djelo omogućavanje konzumacije droga.

Podsjetimo, u subotu u 00.55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Prema nalogu zamjenika ŽDO tijelo ženske osobe prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je u subotu provedena obdukcija. Na tijelu djevojke nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

18. travanj 2024 08:49