StoryEditorOCM
KalelargaOSNUTAK SPECIJALACA

Poskoci obilježili svoj dan, vijence položili Svemir Vrsaljko i Nikola Šindija

Piše M.K.
15. listopada 2017. - 16:35
Capture_poskoci.JPG

U nedjelju, 15. listopada, u organizaciji Udruge Specijalne jedinice Policije Poskoci, upriličeno je polaganje lovorovog vijenca kod spomen ploče osnutku ove jedinice. Vijenac su ispred postrojenih pripadnika jedinice položili ratni zapovjednici Svemir Vrsaljko i Nikola Šindija, a Vrsaljko se kratko i obratio svojim suborcima, čestitajući im njihov dan.

Polaganju su nazočili roditelji poginulih specijalaca, zadarski župan Božidar Longin, predstavnici Grada Zadra i brojni predstavnici braniteljskih udruga.

Uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod središnjeg križa na zadarskom groblju, u spomen na poginule hrvatske policajce i branitelje. Cvijeće i svijeće položili su predstavnici Poskoka s roditeljima, izaslanstva Policijske uprave zadarske, Zadarske županije i Grada Zadra, predstavnici Udruge Prvi hrvatski redarstvenik te brojne druge braniteljske udruge.

Dan prije, u subotu, u spomen sobi u policijskom centru Franko Lisica, održana je sveta misa zadušnica za sve poginule redarstvenike i branitelje.           

27. rujan 2023 00:20