StoryEditorOCM
KalelargaREAGIRANJE

Predsjednik MO Kožino demantira Antu Rubešu: "Mario Medić nije u kućnom pritvoru, niti je ikada bio!"

Piše ZAdarski.hr
17. svibnja 2022. - 11:06

Mario Medić po punomoćniku odvjetniku mr.sc. Ive Brkiću poslao je ispravak informacije objavljene na portalu Zadarski.hr koju prenosimo u cijelosti.

ISPRAVAK

Dana 10. svibnja 2022. na portalu zadarski.slobodnadalmacija.hr na stranici https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/kalelarga/u-zestokom-sukobu-s-procelnikom-dujelom-ante-rubesa-trazio-raspustanje-mo-kozino-jer-ga-vodi-tip-koji-je-u-kucnom-pritvoru-1191389, prenesene su neistinite tvrdnje vijećnika Gradskog vijeća Zadar Ante Rubeše.

Naime, sadržaj predmetnog članka, u dijelu u odnosu na koji se podnosi ovaj zahtjev, zapravo predstavlja tvrdnje koje je Ante Rubeša iznio, a koje ste vi prenijeli u citiranom članku. Riječ je informacijama koje su u cijelosti netočne.

Pa tako u tekstu citiranog članka pod naslovom „U žestokom sukobu s pročelnikom Dujelom, Ante Rubeša tražio raspuštanje MO Kožino jer ga vodi 'tip koji je u kućnom pritvoru' prenosite slijedeće tvrdnje „Gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša zatražio je hitno raspuštanje Mjesnog odbora u Kožinu jer ga vodi 'tip koji je u kućnom pritvoru'! - Uz to, taj čovjek mi je prijetio, zajedno s komunalnim pročelnikom Robertinom Dujelom! Ali, ja se takvih tipova ne bojim! Kasnije su i lagali da sam od njih tražio uređenje nekakave plaže, a ja sam samo tražio dva rasvjetna tijela i malo šljunka za uređenje prometnice u Kožinu, rekao je Rubeša”.

Ovim putem, u ime gospodina Maria Medića, predsjednika Mjesnog odbora Kožino, tražim da objavite ispravak-demanti objavljenih informacija. Naime, gospodin Mario Medić nije u kućnom pritvoru, niti je ikada bio u kućnom pritvoru. Isto tako, gospodin Mario Medić nikada nije prijetio nikome, pa tako niti Anti Rubeši. Riječ je o potpuno neistinitim tvrdnjama koje je vijećnik Rubeša, iz njemu znanih razloga, iznio na sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra održanoj dana 10. svibnja 2022.

Mario Medić po punomoćniku

odvjetniku

mr.sc. Ive Brkiću

20. travanj 2024 11:25