StoryEditorOCM
KalelargaDR. BILOGLAV POJASNIO

"Predugo čekamo da se država počne uređivati prema interesu svojih građana. Letva nije ništa u usporedbi s toljagama koje svaki dan dobijamo po glavi"

Piše Zadarski.hr
15. kolovoza 2023. - 13:44

Zadarski gradski vijećnik Damir Biloglav (Domovinski pokret) najprije je na svom Facebook profilu objavio kako bi "bjelosvjetski jebivjetri"  trebali "poštivati zemlju u koju dolaze milom ili silom", dok bi " domaći gmizavci " trebali urediti državu "ako ne žee da zakon letve primijenimo i na njih". Sve to povodom sukoba oko ležaljki na plaži  u Turnju.

Kada su mediji njegovu objavu prenijeli, Biloglav je dodatno pojasnio što misli...

-Naš obični mali čovik svaki dan je silovan kojekakvim bolesnim glupostima i lažima - jučer korona, a danas klimatska histerija, zelena religija, trovanje zrakom, vodom, hranom, rodna trabunjanja, politička korektnost, razaranje svih tradicijskih vrijednosti, uništavanje obitelji, masovno zaglupljivanje tik- tokovima i sličnim alatima, globalističko nasrtanje na naš nacionalni i kulturni identitet....E, to dio novinara ne vidi. Ali se uznemire na spomen letve. Predugo čekamo da se država počne uređivati prema interesu svojih građana. Čekamo i nadamo se, a taj cilj izgleda sve daljim. Krovna letva koju sam spomenuo nije ništa u usporedbi sa toljagama koje obični građanin svaki dan dobija po glavi. Ali, svaka sila za vremena, poručuje zadarski gradski vijećnik.

05. svibanj 2024 08:46