StoryEditorOCM
KalelargaSMRT U BOLNICI

Preminuo i treći mladić iz Audija koji je prije 12 dana sletio u more na Poluotoku. Umro je danas u zadarskoj bolnici...

Piše Lada Burčul
16. svibnja 2020. - 16:38

Danas, u subotu, u 13,14 sati, u zadarskoj bolnici preminuo je i treći mladić, 17-godišnjak koji je s prijateljima bio u Audiju u teškoj prometnoj nesreći koja se na zadarskom Poluotoku dogodila 4. svibnja u večernjim satima.

Audi je upao u more , u nesreći su poginula dvojica mladića, u dobi od 17 i 20 godina.

Za život 17-godišnjaka sve do danas trajala je borba u zadarskoj bolnici, na Jedinici intenzivne njege.

- Na žalost, mladić je preminuo danas u 13,14 sati. Preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći - kazao nam je Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice.

U automobilu se te večeri nalazio i 22-godišnjak. On je jedini preživio i samo je lakše ozlijeđen.

Zadrani dobro pamte ovu tragičnu nesreću, u kojoj su umalo živote izgubili i slučajni prolaznici. Takva nesreća i brzina kojom je automobil jurio Liburnskom obalom nikada se do sada nije dogodila na Poluotoku u Zadru.

Te večeri oko 23,15 sati je 20-godišnji vozač Audija kod ribarnice na Liburnskoj obali izgubio kontrolu nad vozilom zbog prevelike brzine, pa je automobilom udario u rasvjetni stup, zarotirao se na cesti, nekontrolirano se dalje kretao, probio metalnu ogradu i sletio u more.

Vozač (20) i suvozač (17) na mjestu su poginuli, iz mora je uspio isplivati 22-godišnjak i samo je lakše ozlijeđen, a 17-godišnjak kojega su sa dubine od osam metara izvlačili ronioci zadarske policije se do danas borio za život u zadarskoj bolnici. Na žalost, izgubio je bitku...

23. travanj 2024 23:04