StoryEditorOCM
KalelargaUKUPNO 12 ORDINACIJA

Preseljenje u Polikliniku: radovi teku po planu, uvažena je većina primjedbi liječnika, evo kad će ambulante proraditi u novom prostoru

Piše AVŠ
5. lipnja 2023. - 20:04

Ginekološke i pedijatrijske ambulante Doma zdravlja Zadarske županije, ukupno njih 12, u novi prostor zadarske Poliklinike bit će preseljene do 1. rujna.

Kako nam je potvrdio županijski pročelnik za zdravstvo, dr. Marko Kolega, trenutno su u tijeku radovi na rekonstrukciji i uređenju tog prostora nakon što je uvažena većina primjedbi liječnika koji su se odbijali preseliti u Polikniku dok se nove ambulante ne prilagode svim potrebnim uvjetima za normalan rad.

- Nakon što radovi budu završeni slijedi tehnički pregled ambulanti i obavljenih radova, a nakon toga dolazi inspekcija Ministarstva zdravstva koja provjerava je li sve odrađeno u skladu s pravilnikom. Kako u vrijeme te inspekcije sva oprema već mora biti u ambulantama, odnosno sve se mora raditi koordinirano kako ordinacije ne bi bile zatvorene, preseljenje ćemo vjerojatno raditi u dvije faze, tri po tri. Tako da pacijenti uvijek imaju na raspolaganju dio liječnika i dok traje inspekcija. Najvažnije da sve ide po planu i da će veliki projekt preseljenja biti završen do početka rujna- kaže pročelnik Kolega.

19. travanj 2024 09:22