StoryEditorOCM
KalelargaJUNACI U MIRU

Pripadnici udruga ratnih vojnih i policijskih postrojbi odrekli se godišnjeg novca od Županije u korist kupnje respiratora za zadarsku bolnicu!

Piše Ivica Nevešćanin
24. ožujka 2020. - 12:07

Pripadnici udruga ratnih postrojbi, 7. Domobranske pukovnije i 112. brigade te pripadnici udruge SJP Poskoci odrekli su se godišnjih sredstava koja za rad svojih udruga dobivaju od Zadarske županije u korist nabavke respiratora za zadarsku bolnicu.

- Jutros me dočekao njihov prijedlog na stolu. Zahvaljujem se njima, ali i svim volonterima i ljudima dobre volje koji ovih teških dana pokazuju veliko srce i na sve mogu načine žele pomoći da prebrodimo ovu zdravstvenu ugrozu. Javljaju s privatnici koji žele donirati sredstva za nabavku respiratora. U tijeku je jedna veća nabavka respiratora i zaštitne opreme i nadam se da će za koji dan stići. Hvala svima koji se u ovakvim vremenima odriču za zajedničku dobrobit, hvala našim liječnicima i medicinskom osoblju, hvala policajcima i svima na prvoj crti borbe protiv virusa – kazao je župan Longin i još jednom zamolio sve građane na odgovorno ponašanje, da se ne bi kod nas događali raznorazni „korona-partiji”.

- Pokažimo ozbiljnost i odgovornost, samo tako možemo sačuvati zajedništvo i pobijediti u ovoj borbi – naglasio je.

25. travanj 2024 12:19