StoryEditorOCM
KalelargaGRIPA IZAZVALA REAKCIJU U OPĆOJ BOLNICI ZADAR

Privremeno obustavljene posjete na odjelima Interne i JIL-u, ograničenja i na drugim odjelima

Piše Zadarski.hr
26. siječnja 2019. - 00:08
gripa

Zbog sve većeg broja oboljelih od gripe, Opća bolnica Zadar je od petka ograničila posjete pacijentima. Obavijest sa službene WEB stranice OB Zadar donosimo u cijelosti.

“Obavještavamo Vas da su zbog pojavnosti sezone gripe u općoj populaciji, a koja je u tijeku, privremeno obustavljene posjete bolesnicima na sljedećim odjelima:

– Odjel za anesteziologiju, reanimatologiju i jedinicu intenzivne medicine (tzv. JIL);

– svim odjelima Službe za interne bolesti (Pulmologija, Endokrinologija, Hematologija, Intenzivna interna skrb, Gastroenterologija, Kardiologija, Nefrologija, Koronarna jedinica);

Za sve dodatne informacije molimo Vas da se javite osoblju odjela na kojem je hospitaliziran bolesnik, a koji će vas uputiti u način i vrijeme informiranja o stanju bolesnika”.

Posjete na svim drugim odjelima su OGRANIČENE na jednu zdravu odraslu osobu po bolesniku, u vremenskom trajanju od najviše 15 minuta.

“Primjenom ovih protuepidemijskih mjera smanjujemo mogućnost prenošenja virusa gripe na imunokompromitirane bolesnike unutar Bolnice. Zahvaljujemo na razumijevanju”, stoji u obavijesti.

26. travanj 2024 14:47