StoryEditorOCM
KalelargaOBNOVA ZADARSKE RIVE

Propao još jedan natječaj Lučke uprave: izabrali ponudu tvrtke „Četiri film”, ali je taj izbor osporio „Ross” Darka Smrkinića

Piše P.O.
20. prosinca 2020. - 19:57

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave 14. je prosinca poništila još jedan javni natječaj Županijske lučke uprave. Nakon što im je pao izbor vanjskog voditelja projekta obnove zadarske Rive, sada je poništen i natječaj za pružatelja usluga promidžbe i vidljivosti u provedbi tog projekta s punim nazivom „Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok”.

Kao ekonomski najpovoljniju, u Lučkoj su se upravi odlučili za ponudu tvrtke „Četiri film” iz Zagreba, u vlasništvu Anite Juke i Marije Leventić, ali je žalbu Državnoj komisiji uputila zadarska tvrtka „Ross” u vlasništvu Darka Smrkinića. U ovoj je javnoj nabavi stiglo sedam ponuda od kojih je šest ocijenjeno valjanima, ali je Državna komisija prihvatila žalbu tvrtke „Ross” po kojoj izabrani ponuditelj nije na prihvatljiv način dokazao kvalificiranost svojih stručnjaka za promidžbu i njihovu uspješnost u projektima financiranima od strane Europske unije.

Mada u postupku javne nabave Državna komisija nije utvrdila „osobito bitne povrede”, odlučeno je da se predmet vrati Lučkoj upravi Zadar na ponovno postupanje.

02. svibanj 2024 23:06