StoryEditorOCM
Kalelarga"AKTIVAN" VIKEND

Provale na sve strane, krade se sve što stigne, od alata do televizora

Piše Zadarski.hr
18. svibnja 2020. - 09:47

Aktivni su bili lopovi zadnjih dana, provaljuje se na sve strane, a PU zadarska izvijestila je o tri nova slučaja teške krađe.

S četvrtka na petak u Kruševu nepoznati počinitelj provalio je u brod u vlasništvu 65-godišnjaka, odakle je otuđio autoradio, razni alat i vatrogasni aparat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od petka do nedjelje na ulici Josipa Kosora u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kombi-vozilo u vlasništvu 37-godišnjaka, odakle je otuđio motornu pilu, četiri bušilice i drugi alat. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 22. veljače do 16. svibnja u autokampu u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u dva šatora u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio dva televizora.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

03. svibanj 2024 12:23