StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVSKA POSLA

Provale u kuće u Zadru, Biogradu, Sv. Petru, Zatonu... krade se novac i zlatni nakit, ali i novčanici na plažama i u restoranima

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2024. - 12:33

U subotu, 10. kolovoza u Zadru, u ulici Nadbiskupa Vicka Zmajevića, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste državljani Poljske, te otuđio novac, dok je u Sv Petru nepoznati počinitelj provalio u apartman kojeg koriste mađarski državljani, odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju, 11. kolovoza u Zadru, u ulici Put njivica, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 39-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac, a u Zatonu je nepoznati počinitelj provalio u kuću 55-godišnje vlasnice odakle je otuđio i zlatni nakit.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju, 11. kolovoza u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste državljani Njemačke, te otuđio zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu, 10. kolovoza u Posedarju, na plaži na predjelu Sv. Duh, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 47-godišnjoj hrvatskoj državljanki.

Istog dana, u Zadru, na plaži na Kolovorama, nepoznati počinitelj je otuđio novac na štetu 20-godišnjeg njemačkog državljanina.

Jučer, 11. kolovoza u Zadru, zabilježene su dvije krađe novčanika, na štetu hrvatske državljanke u dobi od 58 godine u Ulici Akcije Maslenica, a na predjelu Poluotoka na štetu 46-godišnje hrvatske državljanke.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

21. rujan 2024 05:18