StoryEditorOCM
KalelargaU VOJARNU NA ‘VOŠTI‘

Prva policijska postaja Zadar se uskoro seli na novu adresu, djelatnici Nasada su u srijedu obavljali posljednje pripreme i uređivali okoliš

Piše Zadarski.hr
2. rujna 2020. - 19:50

Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u zgradi suda, uskoro sele na novu lokaciju, jednu od zgrada unutar kruga nekadašnje vojarne Stjepana Radića je obnovljena i gotovo spremna za useljenje novih stanara. U srijedu su djelatnici Nasada obavljali posljednje pripreme na uređenju okoliša.

Djelatnici Prve policijske postaje Zadar trenutno se nalaze u zgradi Županijskog suda u Zadru na Poluotoku, a unutar te zgrade zauzimaju urede površine oko 780 kvadrata. Stoga će im preseljenje u obnovljenju zgradu zasigurno donijeti toliko potrebni komod s obzirom na to da se novi uredi prostiru na čak 1800 kvadrata.

Zgrada ima dva ulaza, jedan za policijske službenike koji se nalazi preko puta zgrade Trgovačkog i Općinskog suda u Zadru te drugi ulaz za građanstvo koji je 'izlazi' na ulicu Stjepana Radića.

Radovi na obnovi zgrade u koju će se useliti Prva policijska postaja Zadar iznose 7.042.187,90 kuna bez PDV-a. Izvođenje radova sufinancira Grad Zadar u iznosu od milijun kuna i Zadarska županija u iznosu od šesto tisuća kuna. 

19. travanj 2024 17:35