StoryEditorOCM
KalelargaNOVI DETALJI

Obračun se odigrao ispred noćnog kluba Noa: državljanin Srbije ubio Crnogorca!

Piše B.S.
25. kolovoza 2022. - 08:54

NOVO

Kako doznajemo od ljudi na terenu događaj se odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu gdje su se sukobili strani državljani. Uzrok sukoba još nije poznat, no u obračunu su sudjelovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije,

Državljanin Srbije iz vatrenog je oružja ranio državljanina Crne gore koji je potom preminuo na putu do bolnice. 

Načelnik Općine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo što se dogodilo, ali da trenutačno nema više informacija od onoga što je dala policija.

- Upoznat sam s događajem, no zasad ne mogu komentirati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvijestiti javnost - rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na 'njihovoj strani plaže'.

 - Nismo upućeni u to što se dogodilo. O događaju znamo samo iz medija- rekla je Bačić

-------

 

Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. 

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo.

Na mjestu događaja provodi se očevid te  je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

 

 

13. travanj 2024 07:52