StoryEditorOCM
KalelargaIMA SE, MOŽE SE...

Radeta: "Čujem da je Palekina plaća 30.000 kn!" Malta: "Kako se ima novaca za zapošljavanje Selimovića, a nema za druge stvari?"

Piše M. Gugić
13. svibnja 2020. - 12:25

Oporbeni vijećnici koji ne sudjeluju na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, koja se održava online, dotaknuli su se, osim gorućih gradskih tema poput mjera pomoći vezanih u pandemiju, i drugih aktualnih tema.

Tako je SDP-ov vijećnik Danijel Radeta istaknuo je kako su vladajući, za razliku od većina građana, sigurni za svoje plaće, tražeći pritom podatke o plaći direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Marija Paleke.

- Imao sam za čuti da su njegovi mjesečni prihodi preko 30 tisuća kuna – komentirao je Radeta, dok je Mladen Malta pak zatražio objašnjenje zbog čega je u vrijeme štednje, ZADRA NOVA zaposlila bivšeg urednika i direktora Zadarskog lista Šenola Selimovića.

- Ako nema novaca za neke važne stvari, kako se onda uspjelo naći za nova zaposlenja? - upitao je Malta, svjestan da se radi o EU projektu, no tražeći očitovanje od Grada Zadra kao suosnivača te ustanove.

image
Malta i Šenol
Hanza Media
26. travanj 2024 15:28