StoryEditorOCM
KalelargaMAKNUT ČUNJIĆ?

Radeta nije zadovoljan kako je komunalno redarstvo djelovalo ispred bivšeg hotela Iž; Dujela: Postupali smo u roku manjem od 24 sata

Piše I.I.
11. svibnja 2023. - 16:34

Daniel Radeta (SDP) tražio je dvije stanke na sjednici Gradskog vijeća jer nije zadovoljan kako je komunalno redarstvo spriječilo ulazak automobila ispred bivšeg hotela Iž, a o čemu je govorio na jučerašnjoj sjednici. 

- Ne sviđa mi se kako je djelovalo komunalno redarstvo, ovo je improvizacija. Prije je tu bio zid, a sad je pristupna cesta ili put, 

pretpostavljam da je to dio hotela. Očekujem da komunalno redarstvo napravi isto što je i Mladen Ninčević napravio na Polačišću  gdje su postavljeni veliki kameni blokovi i istovarena zemlja. Ovo je pametno napravio, nasuo je šlepre materijala. Ja sam spreman financirati blokove i šut da se to napravi ispred hotela, kazao je Radeta dodajući kako očekuje da će komunalno redarstvo djelovati. 

- Jedan čunj je ostao ne fiksiran kako bi automobili koji su bili parkirani na javnoj površini mogli napustiti trg. Rampa je nastala usljed ugovora o zakupu javne površine na godinu dana zbog izvođenja građevinskih radova, a nakon isteka moraju to vratiti u prvobitno stanje. Komunalno redarstvo je još u srijedu, dok je trajala sjednica, postupalo, kazao je Dujela, a Radeta mu iz klupe dobacivao kako nije istina da je jedan stup ostavljen za izlazak auta, već kako je netko taj stup maknuo i dodao kako komunalni redari imaju krivo postupanje. 

Dujela je odgovorio kako to nije istina i kako su zaštitili javnu površinu u roku manjem od 24 sata.

- I druga auta su ulazila u međuvremenu, vaše rješenje nije rješenje, želim da postupate isto kao i on na Polačišću, zaključio je Radeta.

 

 

20. travanj 2024 06:56