StoryEditorOCM
KalelargaZAŠTITA GRAĐANA

Radeta od Dukića, Erlića i Nasada traži da mu iznajme "onih" 35 kvadrata poslovnog prostora od Ledane: Kada to naprave neće biti tragičnih sudbina!

Piše Zadarski.hr
23. srpnja 2022. - 11:21

Gradski vijećnik i predsjednik SDP Zadar Daniel Radeta na svom je Facebook profilu objavio status u kojem traži od grada da mu iznajmi prostor od 35 kvadrata po jednakim uvjetima kao i ugostiteljskom objektu Ledani. Njegov status prenosimo u cijelosti.

PISMO NAMJERE / NAJAM PROSTORA

Nakon najnovijih istraga u Parku Kraljice Ledane, koje su uzrokovale pronalaskom 35 "spornih i neiznajmljenih" kvadrata, odlučio sam gradonačelniku Branku Dukiću, zagrebačkom Šimi Erliću i direktoru Nasada Josipu Krnčeviću poslati pismo namjere u kojem tražim da mi se iznajmi tih "pronađenih" 35 m2.

Naime, ovim najmom cilj je konačno pokrenuti proces zaštite života građana ali i zaštite javnog dobra na način:

Ledana više neće moći biti noćni bar jer će im faliti kvadrata

- imat će točno onoliko koliko su dobili ugovorom, što je manje od potrebnog kako bi imali minimalne tehničke uvjete za noćni klub

- kada ne bude Ledane neće biti ni svakodnevnih tragičnih sudbina

- samo od 2014. godine padom s bedema stradalo je 9 osoba, od kojih je 3 umrlo

iznajmljeni prostor neću koristiti. Namjeravam samo plaćati najam i tako, onemogućavanjem dosadašnjih aktivnosti, zaštititi živote i javni prostor vraćanjem parka građanima.

06. lipanj 2023 10:43