StoryEditorOCM
KalelargaRJEŠENJE ZA GUŽVE

Radeta: Parking kod Poliklinike proširite na prostor HAK-a. Dukić: Ali, tamo su četiri stana. Kasap ima drugo rješenje...

Piše Iva Ivanac
14. veljače 2023. - 17:32

Gradski vijećnik Daniel Radeta (SDP) je na Aktualnom satu Gradskog vijeća imao jednu inicijativu vezanu uz kronični nedostatak parkinga kod Poliklinike Opće bolnice Zadar.  

- U blizini imamo zemljište u vlasništvu Grada - HAK! Zašto se ta površina ne bi uredila, srušio zid i napravio parking za korisnike Poliklinike dok se ne nađe neko drugo rješenje za HAK, upitao je Radeta.

Pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap kazao je kako u programu imaju rekonstrukciju dijela čestice.

- Čestica ima 700 kvadrata i čim riješimo proračun ići ćemo u realizaciju parkinga, odgovorio je Kasap.

- Želim da mi gradonačelnik Dukić odgovori. Radi se o ruševini i opasnom materijalu te je neprimjereno da u centru grada imamo takav prostor. Ovo što predlažem nije velika investicija, kazao je Radeta.

- Tamo ima privatne imovine, kako ćete bagerom rušiti zid kad su tamo četiri stana, upitao je gradonačelnik Dukić, a Radeta mu iz klupe dobacio: "Kako onda HAK mislite prodati kad su tamo četiri stana?". 

26. travanj 2024 18:30