StoryEditorOCM
KalelargaŠTO JE NJEMU BILO

Radio nered po Boriku i Puntamici: 70-godišnjak prvo divljao u dućanu, a potom u ugositeljskom objektu. Policija ga privela zbog drskog ponašanja

Piše Zadarski.hr
10. srpnja 2023. - 10:28

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za drsku krađe te za počinjenje prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

Naime, 70-godišnjaka se sumnjiči da je 03. srpnja 2023. godine u Zadru na Boriku oko 17 sati ušao u trgovinu trgovačkog društva te na drzak način otuđio razne artikle, koje je istrgnuo trgovkinji iz ruke te se udaljio.

Nadalje, sumnjiči ga se da je 07. srpnja u jutarnjim satima u Zadru, na Puntamici došao u ugostiteljski objekt gdje je vrijeđao te fizički nasrnuo na zaposlenika nakon čega se udaljio.

U subotu, 08. srpnja oko 8 sati ponovno je došao u navedeni ugostiteljski objekt gdje je verbalno vrijeđao drugog zaposlenika, nakon čega je pronađen te priveden u prostorije policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira je prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, dok se kaznene prijava zbog krađe na drzak način podnosi u redovitom postupku.

20. lipanj 2024 12:10