StoryEditorOCM
KalelargaI MUL JE PRI KRAJU

Radovi na Rivi bit će gotovi prije roka: "Od Branimira do Foše imat ćemo šetnicu od četiri kilometra"

Piše P. O.
25. travnja 2023. - 13:07

U srpnju 2021. godine na početnoj konferenciji projekta rekonstrukcije Rive zamolio sam Zadrane za strpljenje zbog radova i rekao: "Završit će i ti radovi, a Riva će nam opet zablistati!“ 

Radovi na obnovi Rive primiču se kraju, a sve je spremno za nastavak i parterno uređenje, izjavio je gradonačelnik Branko Dukić procjenjujući da će radovi na Rivi završiti puno prije ugovorenog roka koji je planiran do kraja ove godine.

image
Jure Miskovic/Cropix

- Podsjetit ću kako je lani u lipnju potpuno obnovljena i uređena naša gradska luka u dužini od 600 m. U sklopu radova na Liburnskoj obali, riješena je oborinska odvodnja, izgrađena vodovodna i elektroinstalacijska mreža, postavljeni novi zaštitni bokobrani. Postavljeno je novo kameno opločenje, uređen javni parking, postavljena komunalna oprema. Bravo za izvođače radova, bravo za nadzor i naravno Lučku upravu Zadar. Gotovi su i radovi na sanaciji obale u Foši pa će tako s dovršetkom uređenja mula čitav obalni pojas od Obale kralja Tomislava u Jazinama, preko Liburnske i Istarske obale do kraja Rive Zadrani dobiti šetnicu od Branimira do Foše u dužini od skoro 4 kilometra - rekao je Dukić na svom javnom kolegiju i potom pozvao pročelnike i novinare na šetnju Rivom i kavu koju će on platiti.

image
Cropix
26. travanj 2024 20:34