StoryEditor
KalelargaSUTRA NA SVEUČILIŠTU

Rektorica Vican i gradonačenik Dukić potpisuju sporazum za gradnju novog studentskog doma i menze

Piše Zadarski.hr
21. svibnja 2020. - 13:40
Luka Gerlanc

Sutra će na Sveučilištu u Zadru biti potpisivanje Sporazuma o sufinanciranju troškova gradnje Studentskog smještaja i prehrane u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru. Sporazum će potpisati rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican i gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

U svrhu provedbe projekta izgradnje studentskog doma i restorana s kolnim prilazom, koji se sufinancira iz Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru K.K.09.1.2.01.0015, Gradsko vijeće Grada Zadra je na Zamolbu Sveučilišta u Zadru za sufinanciranje projekta od 14. listopada 2019. donijelo Odluku o sufinanciranju troškova gradnje u provedbi projekta „Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru“ na sjednici održanoj 14. studenoga 2019. godine.

Odlukom je određeno da će Grad Zadar sufinancirati ovaj projekt u ukupnom iznosu od 6.236.223,70 kn. Ta je odluka donesena jednoglasno te je time zaokružena financijska konstrukcija za ovaj iznimno važan projekt za Sveučilište u Zadru i za Grad Zadar.

#GRADNJA NOVOG KAMPUSA

Izdvojeno

21. svibanj 2020 13:40