StoryEditorOCM
KalelargaREAKCIJE SDP-A

Renata Sabljar Dračevac: "Očito su građani jako zadovoljni s današnjom vlasti i s time kako HDZ upravlja državom!"

Piše B.S.
5. srpnja 2020. - 21:33

- Nismo zadovoljni rezultatima prve izlazne ankete, no nadamo se da će se tijekom noći ipak rezultati malo popraviti. No, nećemo ništa prejudicirati, vrlo brzo, oko ponoći, sve će se znati, tko su nam novi saborski zastupnici i kako će izgledati parlament u slijedećem periodu. Tko je kriv? Krivac definitivno postoji, no ja bih rekla da su građani jako zadovoljni s današnjom vlasti i s time kako HDZ upravlja državom. Čestitam, naravno, relativnim pobjednicima koji su ponovno sva jaja skupili u isti koš. Osjećam odgovornost za rezultat u našoj županiji, ali idu uskoro lokalni i unutarstranački izbori i kroz to će sve isprofilirati – rekla je komentirajući rezultate prve izborne ankete predsjednica Županijske organizacije SDP-a i županijska vijećnica Renata Sabljar Dračevac.

Dodala je kako su izbori održani u specifičnim uvjetima, te da je zahvalna svima koji su u takvim uvjetima izašli na izbore.

- Nadam se da ćemo iz korona situacije i mi i cijeli svijet izaći brzo. Želim zahvaliti svim građanima Hrvatske, a osobito Zadarske županije koji su izašli na izbore u ovim uvjetima, a posebno onima koji su podržali RESTART koaliciju. Sada se moramo koncentrirati na lokalne izbore - rekla je Sabljar Dračevac.

25. travanj 2024 08:54