StoryEditorOCM
KalelargaU RAZGOVORU ZA N1

‘Ričard ne želi s nikim koalirati, on samo želi uzest lovu. Za HDZ i SDP očekuje da se očituju s veličinom borše, vidit ćemo tko će donit veću.!‘

Piše Zadarski,hr
18. svibnja 2021. - 13:54

- Ričard ne želi s nikim koalirati on samo želi uzest lovu. Reka je da će kupit šest, sedam žetončića i da ga niko ne smeta kroz sve ovo vrime. Za HDZ i SDP očekuje da se očituju s veličinom borše. Čuo sam da nose dvi torbe, vidit ćemo tko će donit veću. Ričard će svima njima ponudit lovu, a onda ćemo vidit. Ričard vas neće zajebati, a Enio Meštrović će potpisat sve ono da vas Ričard ne zajebe - rekao je performer Enio Meštrović poznatiji kao Ričard u razgovoru za N1 nakon pitanja kome će se prikloniti u drugom krugu izbora. 

Ričard drži ključnu polugu u formiranju buduće zadarske vlasti. Za N1 je naglasio kako im je cilj bio 'vratiti ljudima vjeru u ovaj grad, a da su ljudi su samo prepoznali iskrenost i emocije'.

- Ovaj grad nas poznaje puno duže, a performansima smo došli do onih kojih nas ne poznaju, do onih koji su se razboljeli od loše energije. Dat ćemo sve od sebe da obranimo narod i mlade.HDZ ima osam, 'Konji' imaju sedam, SDP četiri, a Akcija mladih tri vijećnika. Zna se tko je pobjednik ovih izbora- rekao je za N1.

19. travanj 2024 12:10