StoryEditorOCM
KalelargaPRILIKA ZA KK ZADAR

Rubeša: "Zabavno je gledati kako politička ega formiraju društvo i kako ljude koje su do nedavno dizali u nebesa smjenjuju bez razmišljanja"

Piše Iva Ivanac
28. veljače 2024. - 14:04

- Iznenađen sam kako Dukić izrasta u pravog državnika iz onih sistema - totalitarizma!, kazao je gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša komentirajući potez gradonačelnika Branka Dukića koji je odlučio smijeniti direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića.

- Apsurdno je da je smijenio čovjeka kojeg je glorificirao. Zabavno je gledati kako politička ega formiraju društvo i kako ljude koje su do nedavno dizali u nebesa smjenjuju bez iti malo razmišljanja. Akcija mladih jest kritičar ustroja ŠC Višnjik, a ne i rada ŠC Višnjika. Mi smo tražili da Višnjik bude javna ustanova jer gore ima dosta muljaža i postojanja ljudi na papiru te je to praonica novaca. Uz to, KK Zadar je taoc Višnjika i HDZ nikako ne želi odvojiti ta dva pojma, a za novac koji daje KK Zadar se gore trpaju zaposlenici, ističe Rubeša dodajući kako ne želi previše komentirati unutarstranačke bitke. 

Dodao je i kako u privatno - sportskom smislu s Upravom ŠC Višnjik ima odličnu suradnju, ali i kako to ne isključuje da je Višnjik velika praonica novaca za HDZ. 

- Sad je prava prilika da se KK Zadar prepusti dvorana Krešimira Ćosića na upravljanje jer je to jedini način na koji klub može tržišno opstati, a da se ostali sadržaji Višnjika prebace pod javnu ustanovu koju će, kako je Dukić već spomenuo kada je u pitanju Centar za mlade, voditi gradske službe, zaključio je Rubeša. 

28. travanj 2024 13:48