StoryEditor
KalelargaIMA LI KRAJA?

Ryanair otkazuje Zadar kao svoju ljetnu bazu za 2020. godinu zbog korona virusa!

Piše Zadarski.hr
13. ožujka 2020. - 17:45

Ryanair je danas (13. ožujka 2020.) potvrdio da je njegova planirana ljetna baza u Zadru otkazana zbog sve lošije situacije s virusom COVID-19 i povećanih zabrana putovanja od strane Vlade. 

Baza, kojom bi Lauda trebao upravljati u ime Ryanaira, sada će biti odgođena do ljeta 2021. godine.

- Ryanair žali što će ta odluka rezultirati nizom otkazanih letova. Svi pogođeni putnici danas su primili obavijesti e-poštom o otkazivanjima letova. Putnici kojih se ovo tiče moći će birati između punog povrata ili putnog kredita koji će se moći iskoristiti na letovima Ryanaira u sljedećih 12 mjeseci - stoji u službenom priopćenju.

- Ryanair se i dalje u potpunosti pridržava smjernica WHO-a i nacionalnih vlada za zabranu putovanja. Situacija se svakodnevno mijenja i svi putnici na letovima pogođenim zabranama putovanja ili otkazivanja primaju e-poštu te im se nude zamjene letova , puni povrat novca ili putni bonusi - poslali su iz Ryanair organizacije te dodali:

- Ryanair se iskreno ispričava svim kupcima i našim dragim putnicima zbog ovih poremećaja koji su prouzrokovani virusom COVID-19 i ograničenjima koje su donijela Vlada - zaključili su.

29. rujan 2022 01:34