StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJSKO IZVJEŠĆE

Sa subote na nedjelju nije zabilježeno niti jedno kazneno djelo, a dvojcu koji je lažirao propusnice prijeti kazna od šest mjeseci do pet godina

Piše Iva Ivanac
6. travnja 2020. - 13:10

Iako je u posljednja 24 sata policija prekontrolirala čak 302 osobe koje su pod mjerom samoizolacije, Anton Dražina načelnik PU zadarske na konferenciji Stožera civilne zaštite kazao je kako nije utvrđeno niti jedno kršenje samoizolacije. 

- Imali smo i 17 dojava koje si tiču zabrane okupljanja na javnim površinama, a izdali smo tri upozorenja. Od nedjelje su 82 osobe vraćene s blokadnih punktova u županiji, a ta se brojka u ponedjeljak ujutro popela iznad ukupno tisuću vraćenih osoba u županiji od kada je mjera stupila na snagu, kazao je načelnik Dražina ističući kako sa subote na nedjelju nije zabilježeno niti jedno kazneno djelo. 

- U petak smo na blokadnom punktu u Murvici zatekli dvije mlađe muške osobe koje su krivotvorile propusnice, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja o tome će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo, rekao je načelnik Dražina dodajući kako je za ovo kazneno djelo predviđena zatvorska kazna u iznosu od šest mjeseci do pet godina zatvora. 
 

19. travanj 2024 12:02