StoryEditorOCM
KalelargaNOVI KADROVI

Šenol Selimović postao savjetnik u županijskoj agenciji za razvoj Zadra Nova

Piše IN
11. svibnja 2020. - 14:05

Šenol Selimović, donedavni direktor i glavni urednik Zadarskog lista, novi je djelatnik Županijske razvojne agencije Zadra Nova.

Prema podacima objavljenim na službenim stranicama Zadra Nove, Selimović je angažiran na jednom od projekata kao "savjetnik za strateško planiranje i koordinaciju razvoja Zadarske županije".

- Selimović je zaposlen od 1. svibnja na projektu "Zadra Nova za Vas". Početkom travnja poslao nam je otvorenu zamolbu za posao te je prošao testiranje kao i drugi kandidati. Na tom je projektu angažirano ukupno osam novih ljudi i svi su počeli raditi od 1. svibnja jer smo čekali popuštanje mjera - kazala nam je ravnateljica Agencije Marina Vuković Dujmović.

Selimović je ugovor potpisao na šest mjeseci, a projekt na kojem je angažiran traje do 2023. godine. Vrijednost projekta "Zadra Nova za Vas" je preko 33 milijuna kuna, ističe Vuković Dujmović, a on podrazumijeva pružanje stručne i tehničke pomoći jedinicama lokalne i regionalne samouprave te javnim ustanovama u pripremi i provođenju europskih i drugih projekata.

Šenol Selimović je od 2017. godine bio glavni urednik i direktor Zadarskog lista. Sredinom veljače na mjestu direktora na čelu tvrtke RTD koja izdaje Zadarski list dolazi Jasna Rumora iz Zadarske županije. Ona je tamo bila angažirana kao savjetnica za poljoprivredu i ribarstvo na projektu PRIZEFISH. Ubrzo nakon njenog dolaska Selimović napušta i mjesto glavnog urednika, a nedugo zatim i Zadarski list.

24. travanj 2024 01:39