StoryEditorOCM
KalelargaZADARSKA ŽUPANIJA

Sezona je počela a Zavod za hitnu medicinu formira ljetne timove! Traži se čak 16 doktora, evo koja mjesta dobivaju dodatnu hitnu pomoć

Piše AVŠ
2. lipnja 2023. - 17:56

I ove turističke sezone Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije organizira dodatne timove u Zadru, Ninu, Viru, Biogradu na Moru, Pagu, Starigradu, Preku/Kalima, Posedarju i Benkovcu.

Kako doznajemo, natječaji za zapošljavanje raspisani su još 3. svibnja s rokom trajanja od 15 dana, ali se periodički ponavljaju sve do popunjavanja radnih mjesta. Kako bi se popunili timovi, traži se 16 doktora medicine, 13 medicinskih sestara i tehničara te devet vozača.

Na pitanje koliko je prijava do sada stiglo, iz županijskog Zavoda za hitnu medicinu odgovaraju "kako su natječaji i dalje u tijeku, te se još uvijek pregledavaju pristigle prijave u skladu s kojima će se popuniti dodatni turistički timovi kako bi se što bolje organizirala služba hitne medicine u sezoni 2023. godine".

Dodatni timovu u turističkoj sezoni započinju s radom 15. lipnja te završavaju 31. kolovoza, odnosno u nekim ispostavama do 17. rujna. 

20. travanj 2024 17:00