StoryEditorOCM
KalelargaZA DESET DANA

Šime Erlić kandidat za člana Predsjedništva HDZ-a: "Čast mi je, ali i velika odgovornost. Zastupat ću zadarske interese..."

Piše I.I.
1. lipnja 2022. - 21:38

Izborni stranački sabor HDZ-a će 11. lipnja izabrati desetero članova najvažnijeg stranačkog tijela - Predsjedništva. Među desetro kandidata čija su imena procurila u javnost nalazi se i ono Šime Erlića, bivšeg pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra i sadašnjeg državnog tajnika u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije, ali i predsjednika zadarskog HDZ-a.

- Znali smo da je proces odabira članova Predsjedništva pred nama, a u posljednje vrijeme trajale su konzultacije između županijskih i nacionalne organizacije. Moram priznati da sam počašćen što sam od strane HDZ u tom pogledu uzet u obzir da budem kandidat za člana Predsjedništva.

Za mene je to velika čast, ali isto tako i velika odgovornost jer HDZ je stranka koja ima najodgovorniju funkciju u državi kako lokalno tako i na nacionalnom nivou. Kroz predsjedništvo ću zasigurno zastupati interese Zadra i odrađivati svoj posao najbolje što mogu, kazao je Erlić.

25. travanj 2024 18:53