StoryEditorOCM
KalelargaDUGI IM PRSTIĆI

Sinoć je maskirana osoba s kioska ukrala artikle, a policajci su uhvatili i 41-godišnjakinju koja je iz trgovine otuđila dvije markirane torbice

Piše zadarski.hr
13. siječnja 2023. - 10:21
Zagreb, 290909. U povodu Dana policije i blagdana svetog Mihovila, njezina zastitnika, predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor, primila je izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova RH na celu s ministrom Tomislavom Karamarkom.Davor Pongracic/Cropix/Cropix

Iz PU zadarske izvijestili su kako je u četvrtak navečer oko 19 sati u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznata maskirana osoba ušla u kiosk te s prodajnog pulta otuđila artikle nakon čega se udaljila iz trgovine.

Materijalna šteta pričinjena trgovačkom društvu iznosi oko 270 eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teška krađa.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je krajem prosinca prošle godine u Zadru, u dva navrata u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica iz trgovine otuđila dvije markirane torbe, vrijednosti oko 150 eura.

Protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

26. travanj 2024 16:48