StoryEditorOCM
KalelargaEKRAN JE ČUDO

Slovačka državna televizija dolazi na Vir: Reporteri RTVS-a sljedeći tjedan posjećuju otok rekorder - nema bolje reklame!

Piše Kažimir Škrbić/Virski list
29. svibnja 2020. - 21:23

Državna slovačka televizija RTVS sa svojom novinarskom ekipom dolazi na Vir, kako bi s otoka turističkog rekordera napravila reportažu te upoznala slovačke građane o ljepotama, turističkoj ponudi na otoku i činjenici da je Vir takozvana korona free zona. Drugim riječima, svojim će gledateljima preporučiti ljetovanje na Viru, kao sigurnoj i poželjnoj destinaciji.

- Bolje reklame za Vir ne može biti, dolazak slovačke državne televizije odlična je stvar - kaže virska Slovakinja Miriam Kelečić. Pod dobrom običaju, poznata je slovačka influencerica i otočna blogerica ponovno odigrala ključnu ulogu u ovoj promociji otoka. Gostovala je na slovačkoj televiziji u prilogu o Slovakinjama koje žive izvan domovine, u Španjolskoj, Švedskoj, Italiji i Hrvatskoj, te privukla pažnju slovačkih urednika i reportera. Kontaktirali su je i zakazali dolazak na Vir 4. lipnja gdje će tijekom četvrtka i petka slovački reporteri snimati virske plaže, turističke objekte, biciklističke staze te intervjuirati lokalne turističke djelatnike. Vir je jedina hrvatska turistička destinacija koju će posjetiti slovački turistički novinari, pa bolje promocije otoka na slovačkom tržištu u ovom trenutku nije moglo biti.

19. travanj 2024 06:51