StoryEditorOCM
KalelargaAJME DOĐITE BRZO...

Stariji mještanin jutros alarmirao hitne službe zbog prometne nesreće u mjestu Kraj na Pašmanu, uzbuna je ipak bila lažna, a pomislilo se na najgore

Piše M.K.
16. travnja 2022. - 12:13

U mjestu Kraj na jugoistočnom dijelu otoka Pašmana jutros se dogodila prometna nezgoda u kojoj su, prema dosadašnjim informacijama, sudjelovala dva vozila, bez ozlijeđenih osoba.

Međutim dojava starijeg mještanina Kraja o sudaru upućena jutros u 7 sati hitnim službama hitne pomoći i policije, izazvali su pravu uzbunu koja se, čini se, pokazala uveličanom.

Stariji mještanin nazvao je hitnu pomoć i policiju i obavijestio ih o prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim satima subote. Prema njegovom glasu, pomislilo se na najgore, pa su na Pašman pohitala kola Hitne pomoći, a na mjesto događaja upućen je i brod Pomorske policije.

Nakon što su stigli na Pašman, utvrđeno je kako ozlijeđenih osoba uopće nije bilo, a očevidom se pokušava utvrditi što se dogodilo.

Ono što se za sada zna je da se dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila i u kojoj je došlo do materijalne štete. Više detalja znat će se po povratku hitnih službi s Pašmana.

23. travanj 2024 07:13