StoryEditorOCM
KalelargaPODRŠKA RADETI

Stranački vrh SDP-a u petak dolazi u Zadar: kreće li predizborna kampanja? Evo što će raditi...

Piše Zadarski.hr
15. veljače 2024. - 20:04

Skup SDP-a "Borba za dostojanstvo" održat će se u petak 16. veljače u 18 sati u Kneževoj palači u Zadru.

Na skupu govore predsjednik SDP-a Peđa Grbin, potpredsjednici Sabina Glasovac i Ranko Ostojić, politička tajnica Mirela Ahmetović, saborski zastupnik Boris Lalovac te predsjednik SDP-a Zadar Daniel Radeta.

"Pravo na dostojanstvo je univerzalno pravo koje pripada svakoj osobi. Borba protiv siromaštva, svakog oblika mržnje, diskriminacije i nejednakosti su nužan dio zaštite ljudskog dostojanstva, za što se SDP zalaže i što svojim politikama želi ostvariti. Društveni jaz između bogatih i siromašnih u inflaciji se još više produbio, a HDZ-ova Vlada ne čini dovoljno kako bi se s problemom adekvatno uhvatila u koštac. Zato je borba za očuvanje ljudskog dostojanstva temelj SDP-ovih politika za naredno razdoblje" ističe se u pozivu iz SDP-a.  

Dolazak najviših dužnosnika SDP-a u Zadar jasna je poruka podrške zadarskom predsjedniku stranke koji je nedavno doživio niz verbalnih i fizičkih prijetnji zbog svog zalaganja da se sa javnih površina u gradu uklone fašističke poruke i simboli.

No znači li to da je SDP izabrao Zadar za neslužbeni početak kampanje za parlamantarne izbore koji bi se, kako bruje kuloari, trebali održati u travnju, vidjet ćemo...  

01. svibanj 2024 03:31