StoryEditorOCM
KalelargaLOŠI UVJETI

Suha marina kod Punta Skale skriva maleni boks s nekoliko pasa: "Nemaju hlada, voda im se skuha po ovim vrućinama, a jedan je pas uginuo zbog krpelja"

Piše MGM
14. srpnja 2021. - 19:25

Ponovo slučaj zanemarivanja životinja u Zadarskoj županiji. Naime, kako navodi jedna čitateljica, u blizini suhog veza za brodove, na području Punta Skale, prije Kraljevskih vinograda s desne strane, nalazi se improvizirani boks s nekoliko pasa koji žive u, kako ona tvrdi, zaista lošim uvjetima. 

image
slika boksa
I. Piknjac

- Komunalno redarstvo smatra da su ovo dobri uvjeti za pse. Molim vas recite mi gledam li dobro, ali psi su zatvoreni u malom prostoru bez cerade za zaštitu od sunca tijekom ovih ljetnih dana! Voda za piti im užegne! Meni je ovo užas! A na moj upit jesu li cjepljeni i čipirani, gospodin je izbjegavao dati odgovor. Tako oni dobivaju plaću... Ovo će ići državnom inspektoratu! Tamo se nalazi mama i štene! A otac je uginuo od ugriza krpelja! Oni su ovako zatvoreni cili dan do navečer kad mogu čuvati brodove - stoji u objavi koju je objavila čitateljica u FB grupi Zadar voli životinje. 

03. svibanj 2024 13:38