StoryEditorOCM
KalelargaPROSLAVITE DAN ŽENA

Supernova centar Zadar najbolja je destinacija za pronalazak idealnog poklona i znaka pažnje prema ženskoj osobi koja vam mnogo znači

Piše Promo
6. ožujka 2020. - 09:40

Što pokloniti za Dan žena?

Ožujak je mjesec u kojem slavimo ulogu žena u svijetu, jednakost spolova i ženstvenost kroz obilježavanje Dana žena, 8. ožujka. Treba li vam bolji povod od Dana žena da pronađete idealan poklon za ženu koju volite, cijenite i poštujete? Upravo je Supernova centar Zadar najbolja destinacija za pronalazak idealnog poklona i znaka pažnje prema ženskoj osobi koja vam mnogo znači.

Brojni brendovi u Supernova centru Zadar pripremili su sjajne akcije povodom Dana žena i donose super pogodnosti kako biste razveselili vama važnu žensku osobu. Razveselite žene u svom životu bilo da je riječ o supruzi, životnoj partnerici, majci, sestri, nećakinji, baki, kolegici, djevojci, zaručnici, punici, nevjesti ili prijateljici. Odaberite atraktivan ženski sat u trgovinama Dicta, Krona, Parfois, Watch Centar i Zaks. Nećete pogriješiti i ako odaberete lijep i efektan komad ženskog nakita iz bogate ponude trgovina Amas, Swarovski, Pandora, Oxette, Donat zlatarna ili Argentum.

Neizostavan poklon iznenađenja je zasigurno i parfem ili jedan od setova za njegu tijela i kose ili make-upa. Mali ženski beauty rituali uvijek su odličan povod da iznenadite svoju omiljenu damu uz fantastične akcije u jednoj od drogerija kao što su Douglas, Muller, dm, L’Occitane, Kiehl’s ili Golden Rose. Na listi idealnih poklona svakako su se smjestili i brojni modni dodaci kao nova torbica, ukrasna marama, naočale, novi novčanik, broš ili kvalitetni remen. Ako su modni dodaci vaš prvi izbor onda se svakako uputite u jednu od trgovina poput H&M-a, Zare, OVS-a, CCC-a, Deichmanna, My lovely baga, Optike Anda, Ghetaldusa, Marasa i brojnih drugih.

Za one koji su neodlučni, tu je uvijek popularna Supernova poklon-kartica s kojom svojoj dami omogućavate nezaboravno shopping iskustvo u brojnim trgovinama Supernova centra Zadar, ali i u ostalim Supernova centrima diljem Hrvatske. Poklon-karticom omogućavate brojne shopping mogućnosti i najširi izbor čak godinu dana od dana kad je kupljena kartica.

Proslavite Dan žena uz mnogo dobrih i lijepih želja te uz idealan poklon po mjeri vaše omiljene ženske osobe.

24. travanj 2024 16:22