StoryEditorOCM
4 kantunaTRAGEDIJA U TINJU

Supruga stradalog: Nije se jutros digao, ne znam je li ga dim ugušio što li... Ne znam što je bilo. Sve je izgorilo, namještaj, staklo je popucalo...

Piše M.K.
29. siječnja 2021. - 11:21

- Ne znam ni sama što se dogodilo. Ja sam ovdje dolje spavala. Nije se on jutros digao, nisam ništa znala. Prva susjeda mi je došla na prozor i veli: 'Milena nešto dimi, nešto se zapalilo..'. Ja sam joj rekla da ode gore i vidi što je bilo. Ne znam je li ga dim ugušio što li.. Imao je cigare. Sve je izgorilo, namještaj, staklo je popucalo. Došla je policija, tu je snimala. Ne znam što je bilo, tek ujutro sam vidila da ga nema - rekla je u petak kroz suze supruga Dinka Tokića, 68-godišnjaka koji je stradao u požaru koji je u srijedu izbio u sobi na katu njihove obiteljske kuće u Tinju.

Policija je tek u četvrtak oko 8 sati zaprimila dojavu da je tijekom noći u Tinju izbio požar na obiteljskoj kući, koji se do jutra ugasio.Očevidom je utvrđeno kako je požar tijekom noći izbio u sobi na katu kuće uslijed djelovanja gorivih tvari i toplinske energije otvorenog plamena, a kojom prilikom je smrtno stradao 68-godišnji muškarac.

Tijelo je pregledano od strane mrtvozornice, a o događaju se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi izvješće.

Prema neslužbenim informacijama, do požara je došlo nakon što je 68-godišnjak zaspao s cigaretom, pa je opušak zapalio krevet, te se proširio na ostatak sobe. U prizemlju kuće u trenutku izbijanja požara bila je njegova teško bolesna i nepokretna supruga, no ona je tek ujutro shvatila da joj nema supruga pa je zvala susjede koji su o svemu obavijestili policiju.

- Ne znam što je bilo... ne znam...Imam troje djece, doći će mi oni tijekom dana pomoći. Ne znam ni sama kako se to dogodilo - rekla je supruga stradalog muškarca.

23. travanj 2024 13:24