StoryEditorOCM
KalelargaOBUSTAVLJENA VOŽNJA

Jedna muška osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1, druga putnica prevezena u bolnicu: promet se odvija zaobilaznim pravcima

Piše HINA
4. rujna 2021. - 13:51

NOVO: 

Danas u 12.05 sati zaprimljena je dojava da je na autocesti  A-1 na 241 km došlo do prometne nesreće u kojoj je prema prvim saznanjima sudjelovalo jedno osobno vozilo. U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradala jedna muška osoba, dok je putnica iz istog vozila kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja daljnje liječničke pomoći.

Na teren su odmah po dojavi upućene  žurne službe.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, od 12.14 sati  na dionici autoceste, od izlaza Sv. Rok do izlaza Maslenica,  promet je u obustavljen te se odvija zaobilaznim pravcima preko DC-01.

-----------------

Zbog prometne nesreće obustavljen je promet na autocesti A1 između čvora Sveti Rok i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika pa je promet preusmjeren, izvijestio je u subotu iza podneva Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je preusmjeren i vozi se obilazno državnim cestama - čvor Sveti Rok-Gračac-Zaton Obrovački-Jasenice-čvor Maslenica.

Zasad nema detalja o samoj nesreći.

Veća je gustoća prometa na cestama u smjeru mora, ali i prema unutrašnjosti.

Više detalja uskoro...

18. travanj 2024 22:47