StoryEditorOCM
KalelargaKRIM ISTRAŽIVANJE

Teška nesreća u moru kod Vrgade, propela broda zahvatila nogu mlade djevojke, hitno je prebačena u zadarsku bolnicu i bori se za život

Piše I. I.
24. srpnja 2024. - 11:05

Stravična nesreća dogodila se u utorak oko 17 sati u moru kod Vrgade. Od propele broda teško je ozlijeđena djevojka (23) iz Zagreba. 

Očevici teške nesreće su za 24 sata istaknuli kako je skupina mladih tulumarila kraj otočića Arta Mala. Bili su veseli, skakali su s brodića i u jednom trenutku je žena skočila, a muškarac je krenuo, iz zezancije, htio se našaliti i krenuti kao da će je ostaviti. I u tom trenutku joj je prešao preko noge. Propeler ju je zakvačio i razrezao iznad koljena. Bilo je jako puno krvi. Ljudi su ispričali kako su im odmah došli pomoći drugi ljudi, koji su doslovno skakali u more kako bi izvukli ženu, piše 24 sata.

Iz PU zadarske su nam kazali kako se nesreća dogodila u akvatoriju između Pirovca i Vrgade te kako je u moru ozlijeđena ženska osoba koja se prethodno nalazila na plovilu.

- Djevojka je zadobila teške tjelesne ozljede te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u zadarsku bolnicu. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, kazali su iz PU zadarske.

Iz zadarske bolnice su nam kratko kazali kako je djevojka zadobila teške tjelesne ozljede i kako je operirana te i dalje životno ugrožena. 

08. rujan 2024 01:19