StoryEditorOCM
KalelargaFRONTALNI SUDAR

Teška prometna nesreća, muškarac pretjecao pa se sudario s autom koje je dolazilo iz suprotnog smjera, pet osoba završilo u bolnici...

Piše Zadarski.hr
13. travnja 2023. - 10:08

U srijedu se oko 9.40 sati na državnoj cesti DC-106 na Pagu dogodila prometna nesreća dva vozila, u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene.

Nakon zaprimljene dojave, na mjesto događaja upućene su sve žurne službe te je vozilima Hitne pomoći više osoba prevezeno u Opću bolnicu Zadar na pružanje liječničke pomoći.

Promet navedenom dionicom je bio obustavljen u vremenu od 9.40 do 11 sati.

Prema rezultatima očevida do nesreće je došlo kada je 53-godišnji vozač automobila Audi osječkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Gorice u smjeru Paga započeo radnju pretjecanja, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike te tom prilikom udario u automobil Opel zadarskih registracijskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 49-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnji vozač i dva putnika iz Audija, u dobi od 24 i 37 godina, dok je 21-godišnji putnik lakše ozlijeđen. Vozačica Opela zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi izazivanja prometne nesreće.

18. travanj 2024 14:33