StoryEditorOCM
KalelargaNA VIŠNJIKU

Teško ozlijeđen 39-godišnjak iz Bangladeša: dok je dostavljao robu na električnom biciklu udario u djevojku na električnom romobilu!

Piše B.S.
5. ožujka 2024. - 09:12

Na raskrižju Ulice Domovinskog rata, Ulice Nikole Tesle i Ulice Benka Benkovića na Višnjiku u ponedjeljak, 4. ožujka u 21.10 sati, teško je ozlijeđen 39-godišnji državljanin Bangladeša.

Provedenim očevidom sumnja se kako je do prometne nesreće došlo u trenutku dok se 39-godišnji dostavljač, državljanin Bangladeša, električnim biciklom nepropisno kretao sjeveroistočnim dijelom nogostupa ulice Benka Benkovića.

Dolaskom do zavoja ulijevo s prednjim dijelom bicikla udario je u prednji dio električnog romobila s kojim je upravljala 22-godišnja hrvatska državljanka bez zaštitne kacige, te se kretala tim nogostupom iz suprotnog smjera.

Uslijed udara 29-godišnjak je pao dijelom na nogostup, a dijelom na kolničku traku, dok je vozačica romobila ostala stajati na nogostupu. Zbog zadobivenih ozljeda, 39-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda.

Policija će o prometnoj nesreći izvijestiti nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Vozač bicikla i vozačica romobila, prekršajno su sankcionirani zbog prometnih prekršaja, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

27. srpanj 2024 03:57