StoryEditorOCM
KalelargaZAGONETKE PAMĆENJA

Tko je ovdje lud? Procurio video u kojem se Luka Modrić hvali Knjazu: ‘Mogu ti reć‘ da imam fenomenalnu memoriju!‘

Piše vijesti sd
8. srpnja 2023. - 19:18
Luka Modrić u emisiji iz 2012., pet godina prije nego što se ničeg više nije sjećaoScreenshot YouTube Knjaz TV

Nakon što je kapetan Vatrenih Luka Modrić optužen za kazneno djelo davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru na Županijskom sudu u Osijeku, društvenim mrežama proširila se stara snimka nastala 2012. godine, kad je najbolji hrvatski nogometaš gostovao u TV emisiji Roberta Knjaza.

- Mogu reć‘ da imam fenomenalnu memoriju! Pamtim brojeve, stvarno jako puno brojeva znam bez da ih zapisujem i bez da mi treba ime - hvalio se tada Modrić, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, njegovo svjedočenje iz 2017. na osječkom sudu u predmetu Dinamo I ostalo je upamćeno po tome što je često na pitanja tužitelja odgovarao riječima: "Ne sjećam se".

Inače, Modrića se tereti da je svjesno neistinito iskazao da je anekse ugovora o profesionalnom igranju potpisivao svaki put kad bi produžavao profesionalni ugovor te da je te anekse ponovno potpisao nakon odlaska iz matičnog kluba. Tereti ga se da je znao kako to ne odgovara istini jer je navedene anekse ugovora potpisao kad je napustio matični klub.

28. travanj 2024 14:52