StoryEditorOCM
KalelargaERIK PAVIN:

"To nije bio koronaparty već gala večera s najboljim svjetskim tenisačima! Već 57 godina radimo ovaj posao s ljubavi, a svima želimo puno zdravlja..."

Piše Iva Ivanac
23. lipnja 2020. - 21:25

Erik Pavin, vlasnik poznatog zadarskog restorana Niko u kojem su najbolji svjetski tenisači boravili u četvrtak navečer, također se sa svojom obitelji nalazi u samoizolaciji. Govori nam kako je na večeri bilo sedamdesetak ljudi, tenisači i tenisačice sa svojim partnerima te ljudi iz njihovih timova, ali i kako je to bila privatna zabava na koju pojedinci nisu mogli doći bez poziva.

- To nije bio korona party kako se u medijima piše, već gala večera i gosti koje rijetki vlasnici ugostiteljskih objekata imaju prilike ugostiti. Svi oni koji su tu večer radili u restoranu su negativni na koronavirus te se svi nalazimo u samoizolaciji. U ponedjeljak smo sami dezinficirali cijeli restoran i sve sobe u hotelu, a u utorak ujutro je još došla i služba za dezinfekciju te su sve opet očistili - govori nam Pavin dodajući kako su svi gosti iz hotela morali otići te kako su u iduća dva tjedna sve rezervacije otkazane.

- Bili smo zatvoreni dva i pol mjeseca, pa možemo sada i dva tjedna. Mi ovaj posao radimo s ljubavlju već 57 godina. Žao nam je što se sve ovo dogodilo i svima želimo puno zdravlja - poručio je Pavin. 

26. travanj 2024 07:44