StoryEditorOCM
KalelargaREGIRANJE IZ POSH PUBA

Tomislav Škara: Tučnjava se nije dogodila u Posh Pub-u niti na ijednom prostoru koji pripada pod upravljanje našeg kluba!

Piše IN
25. prosinca 2017. - 19:32
nasmijeseno_sunce14-221216

Tomislav Škara, vlasnik Posh Puba, uputio nam je reagiranje u kojem od Zadarskog.hr traži "ispravak članka" pod naslovom "Ranojutarnja tučnjava u Posh Pub-u."

Naime, piše Škara, "tučnjava se nije dogodila u Posh Pub-u niti na ijednom prostoru koji pripada pod upravljanje Posh Pub-u. Koliko smo upoznati sa događajem kojeg ste vi opisali poznato nam je da se nesto događalo na Velikom parkiralistu koji je pod upravom Obala i lučica d.o.o..

Zbog pravovaljanog izvještavanja i informiranja što je osnovna svrha Vašeg portala molimo Vas da ispravite članak i da ne dovodite Posh Pub u vezu sa događajem" stoji u njegovom reagiranju.

Napomenimo da je sporni događaj opisan prema riječim svjedoka koji su u petak navečer bili u Posh Pubu i da se sukob između dvojice mladića, 26-godišnjaka i 22-godišnjaka, dogodio unutar prostora kluba, što nam je na koncu potvrdila i policija koja je protiv sudionika incidenta podnijela kaznene prijave.

Nastavak izgreda, u kojem su sudjelovali otac napadnutog 22-godišnjaka i 29-godišnji brat napadača dijelom se odigrao izvan prostora Posh Puba, što smo također provjerili u policiji.

02. svibanj 2024 03:42