StoryEditor
KalelargaIZ STOŽERA

Trenutno je 379 osoba iz Sisačko-moslavačke županije u našoj županiji, a 17 ih se vratilo. Ako trebaju bilo kakvu vrstu pomoći, ovdje se mogu javiti

Piše SCZZŽ
14. siječnja 2021. - 09:53
Tom Dubravec/Cropix

I dalje na područje  Zadarske županije dolaze obitelji s područja stradalih u potresu, a neki su se već i vratili svojim domovima. Na našem području  trenutno je 379 osoba iz  Sisačko-moslavačke županije, a 17 ih se vratilo.  Molimo sve obitelji ili njihove domaćine, ukoliko imaju potrebe za bilo kakvom vrstom pomoći (hrana, odjeća, liječnička skrb ili bilo koji drugi oblik zdravstvene zaštite) da se jave na telefonski broj 350-318 ili e-mail stozercz@zadarska-zupanija.hr.

Sve stanovnike Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji s područja pogođenih potresom i dalje pozivamo da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti informacije Stožeru civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti i na e-mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije (stozercz@zadarska-zupanija.hr).

Izdvojeno

27. siječanj 2021 12:15