StoryEditorOCM
KalelargaEVO KOJI SU UVJETI

Tržnica Zadar objavila natječaj za zakup montažnih drvenih kućica za "Advent u Zadru 2021."

Piše Zadarski.hr
15. listopada 2021. - 15:22

Tržnica Zadar objavila je javni poziv za davanje u zakup montažnih drvenih kućica u sklopu manifestacije "Advent u Zadru 2021."

Zainteresirani mogu zakupiti dvije veličine kućica, onu manju od 6,72 kvadrata i veću od 7,84 kvadrata. Početne cijene kućica ovise o veličini, ali i o poziciji gdje se nalaze, a kreću se od sedam do 12 tisuća kuna (cijena bez PDV-a). Najskuplja kućica je ona uz Kapetanovu kulu koja ima i najveću terasu veliku 36 metara kvadratnih. 

Na Trgu pet bunara nalazit će se 13, a na Trgu Petra Zoranića 12 kućica.

Kućice se daju u zakup od 26. studenog do 1. siječnja, a zakupci će imati i neke uvjete. Tako neće moći postaviti bilo kakve suncobrane, već samo bijele ili bež boje i to bez reklamnih natpisa. 

Radno vrijeme kućica bit će od 17 sati do ponoći, osim 24. i 31. prosinca kada će radno vrijeme biti od 10 sati do ponoći. 

- Ponuditelj koji zadovolji kriterije i uvjete može ostvariti pravo na zakup samo jedne kućice. Ako jedan ponuditelj dostavi ponude za više kućica i za više od jedne kućice bude utvrđen kao najpovoljniji ponuditelj, istom se se dati u zakup kućica za koju je ponudio najveći iznos zakupnine. Preostale kućice će se dati u zakup sljedećem najpovoljnijem ponuditelju, navodi se u javnom pozivu Tržnice Zadar. 

Ponude se upućuju u pisanom obliku, neposredno ili preporučenom poštom na adresu: "Povjerenstvo za zakup drvenih kućica, Pod bedemom 1/a, 23000 Zadar, s naznakom "za Javni poziv - zakup kućice" - NE OTVARATl. Povjerenstvo će razmatrati samo one ponude koje su, bez obzira na način dostave, pristigle zaključno do 29. listopada 2021. godine, do 12 sati.

Javno otvaranje ponuda izvršit će Povjerenstvo za zakup drvenih kućica 29. listopada u 13 sati u Velikoj vijećnici.

image
Advent u Zadru 2021.
image
Advent u Zadru 2021.
26. travanj 2024 23:43