StoryEditorOCM
KalelargaRANO JUTROS

Tučnjava u ugostiteljskom objektu u Biogradu: preminuo zaštitar iz Pridrage! Policija istražuje okolnosti: ubojstvo ili infarkt?

Piše I.N.
21. svibnja 2023. - 10:56

Noćas je u Biogradu na Moru u noćnom klubu ‘Aqua‘ u Solinama došlo do tučnjave, a jedan od sudionika je kasnije preminuo u zadarskoj bolnici.

Policija je povodom tog događaja uputila priopćenje iz kojeg se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo, kao što govore naši izvori iz Biograda, i to jednog od zaštitara iz ugostiteljskog objekta.

Naime, prema neslužbenim informacijama muškarac iz Pridrage je preminuo od infarkta, a privedena su dvojica mladića u dvadesetim godinama iz Sv. Filipa i Jakova. Njihov identitet policija ne smije otkriti jer je istraga još u tijeku. Na mjestu događaja traje očevid, a obdukcija na tijelu 54-godišnjaka provest će se poslijepodne kada će se znati više što je prethodilo njegovoj smrti.

U nedjelju rano ujutro oko 4.05 sati zadarska je policija postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom Državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti".

Uskoro opširnije...

26. rujan 2023 10:42