StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠIO U ZATVORU:

Tukao svoju trudnu suprugu, gađao ju predmetima i prijetio joj 

Piše Zadarski.hr/DORH
18. veljače 2020. - 11:39

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavilo je kako je mladi Zadranin uhićen zbog sumnje da je ozlijedio svoju trudnu izvanbračnu suprugu. Ne otkrivajući identitet počinitelja zadarski je DORH potvrdio kako postoji osnovana sumnja da je 26-godišnjak od početka prosinca prošle godine, do 15. veljače ove godine u obiteljskoj kući u Zadru, u kojoj je živio s izvanbračnom suprugom, bio fizički nasilan prema njoj.

Kako stoji u dopisu, govorio joj je razne pogrdne riječi čime ju je ponizio i doveo u položaj bespomoćnosti te ugrozio njezino dostojanstvo. Osnovano se sumnja da je 15. veljače više puta raznim predmetima gađao suprugu, vrijeđao ju i bio fizički nasilan prema njoj te. Kako bi ju zastrašio, zaprijetio joj je.

Oštećenica je zadobila lake tjelesne ozljede, a sve izgovorene riječi i prijetnje kod nje su izazvale osjećaj straha i uznemirenosti, stoji u izvještaju odvjetništva koji je sucu istrage Županijskog suda u Zadru predložio određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela.


 

15. travanj 2024 17:58