StoryEditor
KalelargaLUDILO SE NASTAVLJA

Turanjac ponovno iznenadio: nakon što je zidom zatvorio pristup moru sada je na njega kao ‘krunu‘ svojeg rada postavio i ogradu sa šiljcima!

Piše B.S.
8. listopada 2021. - 18:57

Ludilo u Turnju se nastavlja. Nakon što je početkom tjedna sazidao zid cijelom širinom puta prema moru, onemogućivši prolaz, u petak je Turanjac ponovno iznenadio, pa je na njega - kao 'krunu' svojeg rada postavio i ogradicu sa šiljcima!

- Evo situacija se razvija. Susjed je stavio i ogradu na zid tako da prolaznicima sad zasigurno nema prolaza - kaže mještanin Turnja gdje je u ponedjeljak zapisnik o ovom 'zdanju' sastavio komunalni redar nakon što je izašao na teren. 

Čovjek koji je napravio zid, širok dva metra i visok jedan metar, smatra, neslužbeno se doznaje, da se radi o njegovoj parceli, no „druga strana“ u narušenim međususjedskim odnosima tvrdi da je zid podignut na općinskom zemljištu, ali i nekoliko susjednih ogradnih zidova, također u autorstvu istog susjeda.

Cijeli slučaj je prijavljen građevinskoj inspekciji, a već su intervenirali policija i općinski komunalni redari. Dok se ne utvrde činjenice, čije je što, i tko je tu prolupao lončiće, čekamo nastavak ovog bizarnog neimarskog podviga s možda cvjetnim dekoracijama na pregradnom zidu?

item - id = 1133510
related id = 0 -> 1147575
related id = 1 -> 1147520
04. prosinac 2021 21:56